Va invit in galeria mea!

Va invit sa le vedeti pe toate in galeria mea:
www.picasaweb.google.com/cerceidinpietre (CLICK PE LINK PENTRU A VEDEA TOATE ALBUMELE)

Pietrele semipretioase si pietrele pretioase pot fi ajutoare ale omului in drumul sau pe pamant. Ele se pot aseza in incaperi sub forma de pietre singulare, energizand si armonizand incaperile in care sunt asezate, sau pot fi purtate sub forma de bijuterii, care va vor incarca de energie pozitiva si va vor ocroti mereu ca un scut personal.

Din ce a creat natura,am creat eu...o lume plina de culoare si fantezie.Poftiti de ma vizitati. De cumparati,de nu cumparati,sper doar ca v-am delectat si v-am facut ziua frumoasa.

Si daca va razganditi,ma gasiti pe adresa cerceidinpietre@yahoo.com pentru orice detaliu.

Multumesc pentru vizita.joi, 21 martie 2013

M-am mutat...

La inceput, au fost doar pietre si cercei...aceeasi pasiune pentru fiecare. Si le-am combinat in CERCEIDINPIETRE. In timp, pasiunea a ramas, dar pentru ca am intrat intr-o alta lume, si am luat contact cu mult mai multe lucruri, au aparut si alte mici sau mari "iubiri". Si CERCEIDINPIETRE nu ma mai reprezinta.
Au ramas pietrele, combinate in fel si chip, cu sarme fel de fel, dar au aparut si alte materiale. Am prins drag de lut, si in special de lemnul pe care mi-l prelucrez singura, dupa cum am povestit aici . Si totul se transforma in niste bijuterii ciudate, pentru fete indraznete, asa ca acum bijuteriile si accesoriile mele se numesc BIJOU-BIZARR(E) ( sau mai pe inteles, biju-uri bizare :D).
Deci , daca doriti un accesoriu care sa va faca remarcata, va invit la  shopping pe noul meu blog BIJOU-BIZARR(E), sau la targurile pe care le voi anunta din timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu