Va invit in galeria mea!

Va invit sa le vedeti pe toate in galeria mea:
www.picasaweb.google.com/cerceidinpietre (CLICK PE LINK PENTRU A VEDEA TOATE ALBUMELE)

Pietrele semipretioase si pietrele pretioase pot fi ajutoare ale omului in drumul sau pe pamant. Ele se pot aseza in incaperi sub forma de pietre singulare, energizand si armonizand incaperile in care sunt asezate, sau pot fi purtate sub forma de bijuterii, care va vor incarca de energie pozitiva si va vor ocroti mereu ca un scut personal.

Din ce a creat natura,am creat eu...o lume plina de culoare si fantezie.Poftiti de ma vizitati. De cumparati,de nu cumparati,sper doar ca v-am delectat si v-am facut ziua frumoasa.

Si daca va razganditi,ma gasiti pe adresa cerceidinpietre@yahoo.com pentru orice detaliu.

Multumesc pentru vizita.marți, 12 martie 2013

AMANAT sau ANULAT!!! Din nou targ...

 UPDATE:
Din pacate, targul s-a amanat(sau anulat) . 


De la organizatori citire:

"InterAct-Association în colaborare cu Muzeul Ţăranului Român organizează în perioada 21-24 martie 2013 SpringExpo 2013 "Primavara cu gust".
Vă aşteptăm în curtea Muzeului Ţăranului Român pentru o introducere în arta gastronomiei prin intermediul cărţilor şi al dezbaterilor susţinute de cunoscatori. La targ gasiti si noua colectia de primavara de obiecte lucrate manual (handmade). Va pregătim mai multe surprize, nu spunem decat despre intalnirea interactivă "Gust de carte / Carte cu gust" "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu