Va invit in galeria mea!

Va invit sa le vedeti pe toate in galeria mea:
www.picasaweb.google.com/cerceidinpietre (CLICK PE LINK PENTRU A VEDEA TOATE ALBUMELE)

Pietrele semipretioase si pietrele pretioase pot fi ajutoare ale omului in drumul sau pe pamant. Ele se pot aseza in incaperi sub forma de pietre singulare, energizand si armonizand incaperile in care sunt asezate, sau pot fi purtate sub forma de bijuterii, care va vor incarca de energie pozitiva si va vor ocroti mereu ca un scut personal.

Din ce a creat natura,am creat eu...o lume plina de culoare si fantezie.Poftiti de ma vizitati. De cumparati,de nu cumparati,sper doar ca v-am delectat si v-am facut ziua frumoasa.

Si daca va razganditi,ma gasiti pe adresa cerceidinpietre@yahoo.com pentru orice detaliu.

Multumesc pentru vizita.



duminică, 24 iulie 2011

Ceva vechi , ceva nou...

Am combinat vechiul cu noul...
Acest set este lucrat dintr-o dantela veche, pe care am crosetat perlute de sticla.
















Ideea veche de broderie si camee am folosit-o cu tehnici si materiale noi. Cameea este lucrata din fimo,cu matrita, vopsita si lacuita.




















OLD ROSES, de asemenea cu tehnici si materiale noi. Brosele textile au aplicate in mijloc o decoratiune din lemn decorat cu tehnica servetelului.

















Iar aceasta este o brosa dintr-o piatra de rau, deasemenea decorata cu tehnica servetelului.

2 comentarii:

  1. Buna Diana!Iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase.Tocmai am citit articolul tau de pe Clubul Designerilor de bijuterii si ma regasesc in el, caci si in cazul meu totul a venit de la sine, emotionant, dar frumos,intr-un moment in care ma luptam cu atacuri de panica ,anxietate.Sunt profesoara de limba romana( predau intr-un sat ,la 20 de km distanta de Suceava-lucru pozitiv deoarece nu ma expun unui stres major)si avand mult timp liber am incercat din ianuarie pasta fimo, mi-a placut,(chiar si soacra mea a invatat sa faca unele coliere,ea spunandu-mi apoi secretul broselor din material textil-lucrand in acest domeniu:)))Am participat la cateva targuri-in orasul meu se organizeaza din 2 in 2 saptamani, in incinta Iulius Mall,fara sa se perceapa anumite taxe. Ma bucur de existenta acestei pasiuni, cu atat mai mult cu cat am sansa sa cunosc persoane deosebite,mult mai creative decat mine,iar tu te numeri printre ele.Pupici! (ma regasesti si pe www.florinica.blogspot.com, e un blog unde viata mea e o carte deschisa.)

    RăspundețiȘtergere
  2. ai fost harnica, draga mea! foarte frumos, spor la treaba in continuare!

    RăspundețiȘtergere