Va invit in galeria mea!

Va invit sa le vedeti pe toate in galeria mea:
www.picasaweb.google.com/cerceidinpietre (CLICK PE LINK PENTRU A VEDEA TOATE ALBUMELE)

Pietrele semipretioase si pietrele pretioase pot fi ajutoare ale omului in drumul sau pe pamant. Ele se pot aseza in incaperi sub forma de pietre singulare, energizand si armonizand incaperile in care sunt asezate, sau pot fi purtate sub forma de bijuterii, care va vor incarca de energie pozitiva si va vor ocroti mereu ca un scut personal.

Din ce a creat natura,am creat eu...o lume plina de culoare si fantezie.Poftiti de ma vizitati. De cumparati,de nu cumparati,sper doar ca v-am delectat si v-am facut ziua frumoasa.

Si daca va razganditi,ma gasiti pe adresa cerceidinpietre@yahoo.com pentru orice detaliu.

Multumesc pentru vizita.



marți, 19 iulie 2011

ILOVEHANDMADE deosebit!

De ce a fost deosebit?! Din doua motive. Unul din ele, a fost ca pentru prima data, am impartit standul la acest targ. Ceea ce nu e de bine. Partea buna e ca l-am impartit cu Mirela. Mi-e foarte drag sa merg cu ea, incep sa invat de la ea sa-mi infranez pornirile razboinice. Si imi place atat de mult cum isi prezinta creatiile vizitatorilor si potentialilor clienti!!!!! Si cel mai mult si mai mult , o ador pe Isa, fetita Mirelei. Isa vine la targ sa o aduca pe mami, si astept cu nerabdare momentele astea,sa o dragalesc putin. E o dulceata de copil!!!
Si un alt moment pentru care acest targ a fost deosebit, a fost de-a dreptul emotionant,pentru mine.
Multi dintre cei care confectioneaza bijuterii o cunosc pe Cristina Cristea, de aici sau de aici .
Ei bine, Cristina a venit in Romania. Stiam ca va veni, dar nu atunci. A fost o mare si placuta surpriza sa o vad in fata mea. E un sentiment foarte ciudat, emotionant, sa te intalnesti cu o persoana cu care conversezi pe net, dar  fiind atat de departe,nu te astepti sa o intalnesti vreodata.
Si acum cateva poze facute de Mirela
Standul nostru:
Si aici,bucatica mea:






4 comentarii: