Va invit in galeria mea!

Va invit sa le vedeti pe toate in galeria mea:
www.picasaweb.google.com/cerceidinpietre (CLICK PE LINK PENTRU A VEDEA TOATE ALBUMELE)

Pietrele semipretioase si pietrele pretioase pot fi ajutoare ale omului in drumul sau pe pamant. Ele se pot aseza in incaperi sub forma de pietre singulare, energizand si armonizand incaperile in care sunt asezate, sau pot fi purtate sub forma de bijuterii, care va vor incarca de energie pozitiva si va vor ocroti mereu ca un scut personal.

Din ce a creat natura,am creat eu...o lume plina de culoare si fantezie.Poftiti de ma vizitati. De cumparati,de nu cumparati,sper doar ca v-am delectat si v-am facut ziua frumoasa.

Si daca va razganditi,ma gasiti pe adresa cerceidinpietre@yahoo.com pentru orice detaliu.

Multumesc pentru vizita.



marți, 3 mai 2011

Clestisorii veseli

V-ati intrebat vreodata ce mai puteti face cu "banalii" clestisori de rufe,in afara de a prinde rufele cu ei?
Puteti ,pur si simplu,sa va bucurati privirea cu ei,cand sunt desenati si pictati cu migala si mult drag, de...Mirela.
Nu mai spun eu acum cum ne-am cunoscut ,a povestit ea pe blogul ei si m-am emotionat maxim, nu luati de bun tot ce spune( :D ), eu acum povestesc despre clestisori. Am vazut ca in colectia ei avea cativa cu animalute,si am  vrut si eu pentru "asociatul meu", care intre timp a mai crescut,peste 2 luni,va avea 2 ani.
Dar cum pe stoc nu mai erau, Mirela mi i-a facut repede,repede,desi mai avea si altceva de lucru,si mi i-a adus la targ pe Smardan.
Asadar....























si unul dorit de mine,ca imi place floarea soarelui



















unul cadou, ca ori bem cafea,ori nu mai bem :)))


si a doua zi, inca o surpriza, am mai primit cadou unul pe care mi-l doream,dar surpriza cea mare a fost ca a fost confectionat chiar in acea dimineata, si Mirela a venit cu el la reverul hainei,ca sa se usuce .


De ce vi i-am aratat? Pentru ca eu sunt foarte incantata de ei, si pana ajung in posesia copilului,ma mai joc si eu cu ei :))), si sa nu se mai intrebe nimeni (asa cum faceam si eu la un moment dat) cum isi scoate Mirela taxele de targ cu clestisorii. Lumea e incantata de ei.
Multumesc, Mirela, si pentru cadou,si pentru promptitudine!







2 comentarii:

  1. Frumusei tare clestisorii :) facuti cu mult talent.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne, ce mai zi! Mai intai am citit comentariul Artizannei Margele din Lut si m-am lichefiat. Abia mi-a revenit respiratia la normal si acum citesc postarea ta, Diana...Iar m-a apucat tremuratul de emotie si ma balbai asupra tastaturei! Diana, iti multumesc din suflet pentru cuvinte si postare: e prima postare pe un blog dedicata Clestisorilor mei Veseli...Esti un om dulce, dulce!!! Te pupic cu drag!

    RăspundețiȘtergere