Va invit in galeria mea!

Va invit sa le vedeti pe toate in galeria mea:
www.picasaweb.google.com/cerceidinpietre (CLICK PE LINK PENTRU A VEDEA TOATE ALBUMELE)

Pietrele semipretioase si pietrele pretioase pot fi ajutoare ale omului in drumul sau pe pamant. Ele se pot aseza in incaperi sub forma de pietre singulare, energizand si armonizand incaperile in care sunt asezate, sau pot fi purtate sub forma de bijuterii, care va vor incarca de energie pozitiva si va vor ocroti mereu ca un scut personal.

Din ce a creat natura,am creat eu...o lume plina de culoare si fantezie.Poftiti de ma vizitati. De cumparati,de nu cumparati,sper doar ca v-am delectat si v-am facut ziua frumoasa.

Si daca va razganditi,ma gasiti pe adresa cerceidinpietre@yahoo.com pentru orice detaliu.

Multumesc pentru vizita.duminică, 8 iulie 2012

Imagini de la GreenFair -iulie 2012

Curtea de la GreenHours se umple treptat de expozanti


Unii isi fac reclama la marfa:

"Clientul " nedumerit studiaza produsul....

Cu ce se mai ocupa artizanii in timpul liber:


Standul meu , fotografii amestecate din ambele zile:
Si bomba care mi-a explodat in fata...dupa ce la editia trecuta , o persoana mi-a studiat brosele si mi-a apreciat combinatiile de culori, spunandu-mi ca ea nu se pricepe, ei trebuie sa-i spuna cineva ce si cum sa faca,  a aparut la aceasta editie cu un panou plin de brose, o tentativa de a le reproduce pe ale mele. Cu multa nesimtire, de altfel, nelasand sa treaca nici macar o editie de targ.
Acesta este panoul ei , cu brosele "plagiat"
Si asta este ce-a vazut ea la editia trecuta si a incercat sa reproduca

Fara modestie, din poze poate nu reiese, dar mai are de lucru.
Despre nesimtirea lor (pt ca erau o gasca de 3 persoane) as mai putea spune, ca s-a mai manifestat si in alte directii, dar nu ma privesc in momentul asta direct. Dar nu se stie, pentru ca sunt cu ochii pe tot ce se poate copia...

Un comentariu:

  1. Diana, nu s-au topit pietrele, de caldura ? :))
    Din pacate, nu prea ai cum sa-i opresti pe plagiatori (vezi ca nici in cercuri mai inalte nu se poate:)), nici nu stii cati ma intreaba si pe mine despre reteta EXACTA de sampon sau demachiant. Asa ca iti inteleg perfect indignarea! puup!

    RăspundețiȘtergere