Va invit in galeria mea!

Va invit sa le vedeti pe toate in galeria mea:
www.picasaweb.google.com/cerceidinpietre (CLICK PE LINK PENTRU A VEDEA TOATE ALBUMELE)

Pietrele semipretioase si pietrele pretioase pot fi ajutoare ale omului in drumul sau pe pamant. Ele se pot aseza in incaperi sub forma de pietre singulare, energizand si armonizand incaperile in care sunt asezate, sau pot fi purtate sub forma de bijuterii, care va vor incarca de energie pozitiva si va vor ocroti mereu ca un scut personal.

Din ce a creat natura,am creat eu...o lume plina de culoare si fantezie.Poftiti de ma vizitati. De cumparati,de nu cumparati,sper doar ca v-am delectat si v-am facut ziua frumoasa.

Si daca va razganditi,ma gasiti pe adresa cerceidinpietre@yahoo.com pentru orice detaliu.

Multumesc pentru vizita.miercuri, 25 aprilie 2012

Inele din sarma...

Da, am inceput sa confectionez inele din sarma.
Deocamdata, cu sarma de cupru argintata, urmeaza si din sarma de cupru simpla.
LATER EDIT : la ceva timp de la aceasta postare, mi-am adus aminte ca ar fi trebuit sa mai scriu ceva.
Datorita unui astfel de inel, am inceput sa particip la targurile handmade. Am spus de atatea ori, lucram si confectionam bijuterici de opt luni, dar nu ma hotarasem sa merg la vreun targ, si intr-o zi, am ajuns pe blogul
Stefaniei  ((pe vremea aceea era "bijuteriibleu" ), care isi anunta participarea la ILoveHandmade, si avea de vanzare si ACEST minunat inel . M-am dus sa-l cumpar, m-am indragostit de atmosfera de acolo, si asa am inceput maratonul targurilor :D.
Am inceput sa confectionez inele...mi se pare ceva incredibil, ceva la care nu ma gandisem vreodata, sau ma gandisem cam asa : nu voi face in viata mea asa ceva, sunt prea complicate,si nu ca nu as putea, dar nu ma tenteaza, daca imi doresc unul pentru mine, o rog pe  Stefania sa-mi confectioneze (asa am facut de cateva ori :D) .
Eeei, lucrurile s-au mai schimbat intre timp, sper ca fac bine ceea ce fac si ca inelele mele vor fi apreciate si indragite.

2 comentarii: