Va invit in galeria mea!

Va invit sa le vedeti pe toate in galeria mea:
www.picasaweb.google.com/cerceidinpietre (CLICK PE LINK PENTRU A VEDEA TOATE ALBUMELE)

Pietrele semipretioase si pietrele pretioase pot fi ajutoare ale omului in drumul sau pe pamant. Ele se pot aseza in incaperi sub forma de pietre singulare, energizand si armonizand incaperile in care sunt asezate, sau pot fi purtate sub forma de bijuterii, care va vor incarca de energie pozitiva si va vor ocroti mereu ca un scut personal.

Din ce a creat natura,am creat eu...o lume plina de culoare si fantezie.Poftiti de ma vizitati. De cumparati,de nu cumparati,sper doar ca v-am delectat si v-am facut ziua frumoasa.

Si daca va razganditi,ma gasiti pe adresa cerceidinpietre@yahoo.com pentru orice detaliu.

Multumesc pentru vizita.



miercuri, 12 octombrie 2011

Targ de toamna...cu dichis.

        "   TARGUL   BOIERULUI

                   Scumpe doamne si domnite si dumneavoastra prea cinstiti boieri…
                                                 Sa se afle in tot neamul !


            Din porunca Magazinului Boieresc si a Trufei Romanesti punem la cale o intalnire de negot din 14 pana-n 16  ale lui Brumarel la “ Targul de toamna cu dichis “ la care-i musai sa ne vedem.
            Va poftim sa va intalniti cu targovetii la Muzeul National al Taranului Roman – Kiseleff 3 -  cat ii ziulica de lunga, dis de dimineata de la 9, pana pe-nserat la ceasurile 7.
            D’apoi sa va tocmiti cu cei mai alesi mesteri ce aduc lucraturi de mana pentru cochetele domnite si sa desfaceti larg punga pentru podabe si alte farafastacuri femeiesti, iar, pentru prunci, bun castig veti afla aci, ca aducem serbeturi si dulceturi fine, branzoaice si ciocolata.
            Veniti asadar la “ Targul de toamna cu dichis “ ca sa vedeti comedii si marionete, jocuri si jucarii ca la Mosi, iar daca junii cavaleri vor adasta la o marghilomana, conitele vor avea ragaz pentru cele cantari de le-am pregatit.
            Mezelicuri , cafea veritabila si braga, zacusti si muraturi, beuturi fine, pere parfumate si gutui, mere in parg, cate si mai cate din cele ce fac cinste oricarei camari domnesti, toate le vor afla gospodinele la targ; dantele si borangicuri pentru pruncii boieresti, batiste cu monograme, numai lucruri alese pentru obrazele subtiri ale domniilor voastre.
            Va fi mustarie cu pastrama, mamaliga si mujdei, ca sa se desfete tot poporul.

      Veniti la Targul cu dichis/ Sa vedeti tot ce v-am zis !/
      Si oti petrece boiereste/ Vreo trei zile ca-n poveste!/ "




Un comentariu: